Yhteystiedot

Ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos haluat aloittaa ratsastus- tai vikellysharrastuksen. Meiltä löydät myös karsinapaikkoja niin poneille kuin hevosillekin. Verkkokaupastamme ja puodistamme löydät laadukkaita hevosharrastusvälineitä sekä hevoskirjoja.

Otamme tilallemme mielellämme hevosista kiinnostuneita nuoria suorittamaan työharjoittelu- tai TET-jaksoja. Myös hevosalan oppisopimustutkinnon suorittaminen on meillä mahdollista ja tarjoamme tarvittaessa jopa majoitusmahdollisuuden toisessa päärakennuksessamme. Koulutamme mielellämme uusia hevosalan osaajia.

Myös lapsiperheet ovat tervetulleita tutustumaan tilamme poneihin, aaseihin ja navettakissoihin, kunhan asiasta sovitaan etukäteen. Haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden oppia ottamaan vastuuta eläimistä ja mikä onkaan sen parempi keino kuin Polle-ponin harjaaminen tai ruokkiminen? Polle-poni on erittäin tottunut lapsiin ja näyttää nauttivan näistä kohtaamisista ihan yhtä paljon kuin lapsetkin.
Ethän unohda, että meillä on mahdollista järjestää myös unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat pienelle päivänsankarille. Syntympäpäiväjuhlien ehdoton maskotti on Polle-poni, jonka selässä kukin juhlavieras pääsee ratsastamaan talutettuna ja jota lapset saavat vuorotellen harjata. Juhlissa jokainen vieras saa pienen hevosaiheisen lahjan ja päivänsankaria varten on varattu hieman isompi hevosaiheinen lahja. Lahjat sisältyvät syntymäpäiväpaketin hintaan. Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Odotamme yhteydenottoasi.

Ratsutilan osoite ja ajo-ohjeet

Ratsutilamme sekä puotimme sijaitsevat osoitteessa Ratsukkojoentie 217. Varustepuotimme on avoinna maanantaista tiistaihin kello 10-12, keskiviikosta torstaihin kello 16-18 sekä lauantaisin kello 17-19.
Löydät perille parhaiten ajamalla Virojoen keskustasta lähtevää Virojoen kauppatietä Vaalimaan suuntaan noin kaksi kilometriä kunnes saavut Ratsukkojoentienhaaraan. Aja Ratsukkojoentien päähän asti, josta löydät tilamme. Pihassamme on runsaasti pysäköintitilaa, mutta muistathan varoa vapaana liikkuvia navettakissoja, jotka tulevat usein uteliaasti katsastamaan vieraat!

Jos sinulla ei ole käytössäsi omaa autoa, voimme noutaa sinut sovittaessa ja korvausta vastaan joko Virojoen tai Haminan linja-autoasemalta. Sekä Virojoen että Haminan linja-autoasemille tulee säännöllisesti busseja ympäri Suomen. Jos tarvitset kyydin, ota yhteyttä ratsutilan toiseen omistajaan, Johannekseen, joko sähköpostitse osoitteella Johannes@ratsaille.fi tai soittamalla numeroon +358 23456765, sopiaksesi kyydin järjestämisestä. Paras aika tavoitella Johannesta puhelimitse on yleensä arkisin kello 20-21. Voit myös jättää viestin vastaajaan, ellet saa Johannesta muutoin puhelimitse kiinni.

Omistajien yhteystiedot

Ratsutilan omistajiin, Katariinaan ja Johannekseen, saat yhteyden soittamalla numeroon +358 23456765. Otathan kuitenkin huomioon, että tila pitää kiireisenä ja viihdymme paljon ulkosalla. Tästä syystä emme aina välttämättä ehdi puhelimeen. Voit jättää meille viestin äänimerkin kuultuasi, jos emme vastaa puheluusi. Ilmoitathan viestissäsi nimesi, yhteystietosi sekä mitä asiasi koskee, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Paras aika tavoitella puhelimitse on yleensä arkisin kello 20-21.
Katariina vastaa sekä verkkokauppamme että varustepuotimme hoidosta ja osaa kertoa lisää tilan hevosista, ratsastuskoulusta sekä tulevista leireistä. Katariina neuvoo mielellään esimerkiksi sopivien ratsastustarvikkeiden ja turvavälineiden valinnassa. Tarvikepuodissamme sinulla on mahdollisuus sovittaa esimerkiksi myymiämme ratsastuskypäriä ja turvaliivejä Katariinan opastuksella. Katariinan tavoitat myös sähköpostitse osoitteella Katariina@ratsaille.fi.

Johannes puolestaan toimii ratsutilan ”jokapaikan höylänä” pitäen huolta tilan toimitiloista, hevosten varusteista ja karsinoista. Johannes tarjoaa myös hevosten kuljetuspalvelua kaikkialle Suomeen. Lisätietoja kuljetusten hinnoista sekä järjestämisestä saat suoraan Johannekselta, jonka tavoitat joko soittamalla tai sähköpostitse osoitteella Johannes@ratsaille.fi.

Ratsastuksenopettajan yhteystiedot

Ratsastustunnit ja vikellystunnit varataan suoraan ratsastuksenopettajalta Tiina Tymmetyltä numerosta +358 9876567890. Tiinalle voit soittaa arkisin kello 16-17. Myös Tiinalle voit jättää viestin vastaajaan, ellei hän ehdi puhelimeen. Ratsastustunteja sekä vikellystunteja voi varata myös sähköpostitse osoitteella ratsastustunnit@ratsaille.fi . Otathan huomioon, että paikkoja on rajoitetusti! Tiinan toimiston löydät ratsutilan toisesta päärakennuksesta, kellertävästä tiilitalosta, talon pohjoispäädystä. Tiina on toimistolla arkisin kello 16-17.